21 augustus, maandag
Door: gj
Blijf op de hoogte en volg Monique
24 Augustus 2017 | Rusland, Moskou
Daarna naar Etaghi Strijp S in het klein. Ook hier begint de creatieve sector terrein te winnen als is het nog wel erg klei voor zo'n enorm land. Had op meer gehoopt maar misschien blokkeert het systeem of de banken en geldschieters wel de start-ups. Vanwege de regen het programma Mar naar binnen verlegd vandaar Etaghi. Meteen door naar de Izaak kathedraal. Geweldig hoe de kerk versiert is met muur en plafondschilderingen. Wat een geld is er aan besteed. We zullen snel proberen dmv de foto,S wat te laten zien van alles wat we zien en meemaken. Kunnen wel grote verhalen ophangen maar zitten misschien wel op de camping in Saint Antoine. (Sint Anthonis). De avond was wel fantastisch nadat het weer wat tegenzat vandaag. Restaurant om de hoek bij ons hostel zag erg leuk uit met wat leek op lekkere gerchten. Achterf bleek het Azerbeidzjan te zijn wat we inmiddels doorhadden door de magazines die er lagen met Bakoe erop. (Hoofdstad). De wijn was wel zeer apart die bij het menuutje zat. Smaakte naar kersen maar wel met alcohol. Lekker gegeten daar met vooral ook vriendelijke mensen die ondanks de taalbarierre proberen te communiceren en glimlachen. Eigenaar uit Azerbeidjan en zijn serveerster uit de Ukraine. Maar dat maken we dagelijks mee en moeilijk te stoppen met Monique erbij die nooit met niemand praat onderweg. Ze presteert het op de roltrappen omgekeed tegen mensen te babbelen. Zou anders erg stil zijn. Geen kans op dus met haar erbij!