20 augustus zondag
Door: gj
Blijf op de hoogte en volg Monique
21 Augustus 2017 | Rusland, Sint-Petersburg
21 Augustus 2017 - 16:13
Willneyssen :
Wat een geweldige belevenissen, niet voor te stellen hier.
Geniet ervan. -
21 Augustus 2017 - 16:50
Elsa:
Rusland staat ook nog op m'n bucketlist, leuk om dit te lezen
21 Augustus 2017 - 18:47
Paul Marian:
Lijkt ons een geweldige ervaring super -
21 Augustus 2017 - 23:52
Peter:
Hoi, geert en monique
dat belooft wat als ik dat zo lees. veel cultuur, maar dat kan eigenlijk niet anders in dat land.
Dan snap je eigenlijk niet dat de meeste Russen op vakantie in het buitenland zulke lompe hufter zijn.Literatuur, muziek ed op hoog niveau en eigenlijk niet te rijmen met zulk gedrag.
Geniet van alle mooie dingen en elkaars gezelschap en ik ben benieuwd met jullie ervaringen in de trein.
grt Rina en Peter -
22 Augustus 2017 - 15:04
Luba:
Super! Ik wacht op de voortzetting ☺️ -
24 Augustus 2017 - 14:33
Monique Cocu:
Klinkt fantastisch, de Hermitage zou ik ook graag willen zien! Daar was vorig jaar nog de grootste Rembrandt tentoonstelling ooit. Ik ben benieuwd naar de mooie foto's en bijhorende verhalen. Geniet van jullie mooie reis! -
24 Augustus 2017 - 21:28
Esther Van Esch:
Ik kan me er iets bij voorstellen. Veel pracht en praal. Wij zijn een keer in Dresden in het Grüne Gewolbe museum geweest. Zo veel moois uit vroeger tijden. Wel wrang wat de rijken zich allemaal gekocht hebben ten koste van de armere bevolking, maar bewaard gebleven en nu wordt het tentoongesteld. Een rijkdom zichtbaar voor ons.... gewone mensen :-)
Ook wij hebben toen een opera voorstelling gezien. De vuurvogel. Maakte veel indruk toen. Klein beetje vergelijkbaar. Op naar meer avonturen!